Maak een afspraak

Ontwikkeladvies 45 plus! Een pitstop.

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Voor dat mijn nieuwe site www.ontwikkeladvies-45plus.nl in de lucht is, hebben zich al 6 45-plussers gemeld voor dit korte en krachtige traject. Het besluit van minister Koolmees om de subsidieregeling open te gooien voor alle beroepsgroepen en ook ZZP-ers was terecht. Er is behoefte aan een pas op de plaats. De individuele vragen zijn divers want ieder mens is anders, maar de rode draad is: hoe wil ik verder met mijn werk en loopbaan? Daar is het ontwikkeladvies 45 plus voor bedoeld.

Ontwikkeladvies 45 plus

Irma werkt in het onderwijs en heeft energie te over om naast het lesgeven steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit heeft ze nodig, vertelt ze. Ze heeft in haar loopbaan in de commerciële sector gewerkt maar miste daar op een gegeven moment het mensgerichte. Ze is blij met haar carrière switch maar wil ook haar drive om resultaten te boeken, vorm en inhoud blijven geven.

Corinne is op een financieel administratie kantoor gaan werken, meer bij toeval dan dat het een bewuste keuze was. Ze heeft daar veel geleerd maar weet al een tijdje dat dit werk niet is wat ze echt wil. Haar talenten en interesse liggen bij vormgeving, beelden en kleuren, interieurs. Als ze daar over praat, wordt ze enthousiast. Voor haar 50e wil ze uitzoeken of ze hier werk van kan maken en daarom belt ze me.

Pitstop om verder te komen.

Goede vragen van Irma en Corinne voor dit ontwikkeladvies 45 plus! Ook in 3 gesprekken zullen ze hiermee verder komen, de eerste stap om contact op te nemen is gezet. Dat vraagt eerlijk zijn naar jezelf en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen vragen. Lees hier verder.

Waar blijven de mannen?

Met 6 vrouwen ben ik in gesprek over hun werk en loopbaan, ik kan me niet voorstellen dat er geen mannen zijn met vragen over werk en loopbaan, wie is de eerste?

Nota Bene

Ben je jonger dan 45 jaar en wil je ook een pitstop? Dat kan, lees hier meer.